O fetiță de 2 ani a fost găsită dormind pe o potecă împădurită din Michigan. Câinele mai mic era folosit pe post de pernă


,

O fetiță de 2 ani care a mers desculță aproape 5 km cu cei doi câini ai familiei sale a fost găsită dormind pe o potecă împădurită din Michigan. Câinele mai mic a fost folosit pe post de pernă.

Autoritățile au fost chemate după ce copilă a dispărut din zona rurală Faithorn, Michigan. Faithorn este un oraș mic aproape de granița Wisconsinului, în nordul Michiganului.

Brooke Chase, mama fetei, a spus că avea instinctul să-și verifice fiica care se juca în curte și a aflat că unchiul copilei i-a spus Theei să intre înăuntru pentru că avea picioarele goale.

Când Chase și cumnatul ei și-au dat seama că Thea nu era în casă, au intrat în panică. Au căutat aproximativ 20 de minute înainte de anunță poliția.

Poliția de stat din Michigan a căutat-o cu drone, echipe de căutare și salvare și câini dresați, în timp ce membrii comunității apropiate și-au format propriul grup de căutare pentru a ajuta la localizarea copilului, despre care se presupunea că se află undeva în zona împădurită din apropierea orașului.

În jurul miezului nopții, la patru ore după ce poliția a fost anunțată pentru prima dată, un prieten de familie care o căută pe Thea a dat peste Rottweilerul familiei Chase, Buddy, care a început să latre.

Copila de 2 ani a fost descoperită la scurtă distanță de drum, dormind pe pământ cu capul deasupra lui Hartley, springerul englez al familiei. Când șoferul de ATV a încercat să se apropie de copil pentru a o trezi, câinele mai mic a mârâit. (CNN)

Scroll to Top