Bucurestiul a fost inclus în clasamentul celor mai prietenoase orase din Europa, potrivit Condé Nast Traveller


,

Capitala Romaniei a fost in inclusa in clasamentul celor mai prietenoase orase din Europa realizat de Condé Nast Traveller. Orasul este descris cu o atitudine primitoare, multe muzee si o eleganta fragmentata care aminteste de Parisul de alta data.

Publicatia Condé Nast Traveller a dezvaluit rezultatele voturilor pentru „cele mai prietenoase orase din Europa”, un sondaj la care au luat parte peste jumatate de milion de cititori ai revistei, toti fiind pasionati de calatorii de lux. Un motiv de mandrie — si o veste pozitiva in amalgamul de vesti triste — este ca Bucurestiul este inclus in primele 10 locuri cu cei mai zambitori si mai primitori oameni de pe continent.

Atitudinea prietenoasa a localnicilor conteaza enorm in calitatea unei calatorii memorabile. De la intrarea la vama sau in aeroport la cazare la hotel si chelnerii din restaurante, interactiunea umana defineste orice calatorie, fie ca este vorba despre o vacanta de un weekend sau despre o deplasare in interes de serviciu.

Romanii au fost considerati deseori in ghidurile de calatorie drept „primitori” si „prietenosi”, in special in ceea ce priveste turistii straini, intelegand importanta bacsisurilor. Insa validarea recenta primita din partea cititorilor CN Traveller certifica acest lucru.

Condé Nast Traveller este o revista de calatorii de lux publicata de Condé Nast Publications, compania care editeaza si celebra revista Vogue. (Urban.ro)
Foto: World Travel Bug

Scroll to Top