România a obținut patru medalii, din care două de aur, la Cupa Mondială de gimnastică aerobică


,

România a cucerit două medalii de aur, una de argint şi una de bronz la Cupa Mondială de gimnastică aerobică, care s-a încheiat duminică la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Prima medalie de aur a fost obţinută în proba de grup, prin Daniel Ţavoc, Leonard Manta, Darius Branda, David Gavrilovici şi Larisa Şuiu, notaţi cu 20,233 puncte.

Cea de-a doua medalie de aur a fost câştigată, în finala de la dans aerobic, de Daria Mihaiu, Sandra Dincă, Mădălin Boldea, Vlăduţ Popa, Antonio Surdu, David Gavrilovici, Claudia Ristea, Larisa Şuiu.

La trio, România (Leonard Manta, David Gavrilovici, Claudia Ristea) a obţinut argintul, cu 19,928 puncte, fiind devansată în finală de Italia 2 (Francesco Sebastio, Davide Nacci, Sara Cutini), 20,133 puncte.

În finala probei de perechi mixte primul loc a fost ocupat de Italia 2 (Matteo Falera, Lucrezia Rexhepi), cu 19,800, pe locul secund s-a clasat Ucraina (Stanislav Halaida, Anastasia Kuraşvili), cu 19,600, iar pe trei s-au clasat românii Daniel Ţavoc şi Sandra Dincă, notaţi cu 19,400. Şi locul al patrulea a fost ocupat tot de România (Daria Mihaiu, Darius Branda), cu 19,250.

Foto: Federația română de gimnastică

Scroll to Top