$1 miliard pentru protejarea tigrilor în următorii 10 ani


,

Bhutan și Tiger Conservation Coalition se angajează să strângă $1 miliard pentru protejarea tigrilor și a mediului în care aceștia trăiesc.

Conferința Sustainable Finance for Tiger Landscapes, care a avut loc sub patronajul Reginei Bhutanului, a prilejuit un moment istoric pentru eforturile globale de conservare.

Majestatea Sa a vorbit despre urgența conservării habitatelor tigrilor pentru a proteja bunăstarea planetei noastre și despre importanța finanțării durabile pentru îndeplinirea acestei sarcini.

Reprezentanți la nivel înalt din zece țări din aria de răspândire a tigrilor au făcut declarații privind progresele și ambițiile pentru conservarea tigrilor, inclusiv principalele provocări și oportunități de finanțare. 

Momentul culminant al conferinței a fost mobilizarea pentru strângerea a $1 miliard de dolari pentru conservarea tigrilor și a habitatelor acestora în următoarea decadă.

Conferința a marcat primul pas dintr-un proces de colaborare pe zece ani în vederea asigurării unei finanțări durabile pentru protejarea tigrului. (WCSNewsroom)
Foto: Dale Miquelle/WCS

Scroll to Top