Christian Bale a inceput sa construiasca un centru de plasament in  California. Actorul si sotia sa vor sa construiasa acest complex pentru a tine impreuna fratii din familiile de orfani.


, ,

Christian Bale a dat startul unui proiect pe care il urmareste de 16 ani – constructia a 12 case si a unui centru comunitar in comitatul Los Angeles, un centru care sa tina impreuna fratii aflati in centre de plasament.

Cele 12 case, ancorate de centrul comunitar, urmeaza sa fie finalizate in aprilie 2025.”Este ceva incredibil de satisfacator pentru mine si vreau sa fiu implicat la fiecare pas”, a declarat Bale.

Bale, in varsta de 50 de ani, nascut in Marea Britanie, locuieste in California de la inceputul anilor 1990 si a incercat sa construiasca aceasta comunitate dupa ce a auzit despre numarul mare de copii din centrele de plasament din comitatul Los Angeles si a aflat cat de multi frati si surori au fost separati in sistem.

Asta se intampla in jurul anului 2008, pe vremea filmului „The Dark Knight”, cand fiica sa, acum in varsta de colegiu, avea 3 ani. „Cand am inceput acest lucru, aveam o fiica frumoasa de trei ani”, si-a amintit el.” Ea este acum la facultate. Am un fiu de noua ani. Nu puteam suporta sa-mi imaginez ca daca nu am fi fost langa ei si ar fi trebuit sa fie despartiti.”

Scroll to Top