Ed Sheeran vine din nou in Romania si va concerta pe 24 august 2024 pe Arena Nationala


,

Ed Sheeran va concerta pe Arena Nationala din Bucuresti pe 24 august 2024. Vanzarea biletelor incepe joi, 26 octombrie, la ora 10:00

Britanicul Ed Sheeran vine pentru a doua oara in Bucuresti, dupa ce in iulie 2019 acesta a concertat tot pe Arena Nationala, in fata a peste 50.000 de oameni, facandu-si aparitia imbracat in tricoul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Artistul a interpretat atunci cele mai cunoscute piese ale sale in fata unui stadion arhiplin si a fost impresionat ca romanii ii stiu versurile pe de rost.

Viitoarele concerte ale lui Sheeran in Asia vor fi primele ce succed turneul anterior al acestuia sustinut in anul 2019, iar spectacolele europene vin in urma celor sustinute deja anul trecut pe continent. Aceasta veste vine imediat dupa turneul sau record in SUA, unde Ed a stabilit mai multe recorduri in ceea priveste numarul de fani prezenti, inclusiv la stadionul SoFi din Los Angeles si la stadionul MetLife din New Jersey; ultimul eveniment a marcat cea mai mare prezenta din istoria SUA la un concert, intr-o singura zi. (Urban)

Scroll to Top