Corul Madrigal revine în Statele Unite după 35 de ani. Muzicienii vor cânta şi în cea mai mare catedrală episcopală din lume


,

Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, se va afla în Statele Unite ale Americii în cadrul unui turneu aniversar, în perioada 24 noiembrie – 4 decembrie.

La 60 de ani de existenţă, Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, se va afla în America, la invitaţia Ambasadei României în Statele Unite ale Americii.

Corul Madrigal va susţine şase concerte în patru mari oraşe: Washington, New York, Chicago şi Seattle, biletele fiind epuizate în primele zile de la lansare. Concertele vor avea loc în mai multe clădiri istorice şi de cultură americane: în clădirea Congresului american şi la National Cathedral din Washington, D.C.; în New York, în cea mai mare catedrală episcopală din lume, Saint John the Divine Cathedral şi în celebra sală de concerte Merkin Hall; la Town Hall din Seattle şi la Saint James Lutheran Church din Chicago.

După 35 de ani de la ultimul său turneu peste ocean, când la unul dintre spectacole a participat preşedintele Jimmy Carter, Corul Madrigal se va întâlni cu publicul american, dar şi cu românii din Statele Unite de pe ambele Coaste ale Americii, cu un repertoriu amplu de muzică renascentistă, colinde româneşti şi internaţionale, precum şi compoziţii corale universale. (News.ro)

Scroll to Top